Espai G d'Art la palla, 10 · 08221 terrassa (barcelona)
Tel. 93 780 62 28 - 609 95 59 98
susanna@espaigdart.com
 
                 
   
STANTON, Philip

Columbus, Ohio (EEUU), 1962

Honestament vaig pintar molt poc durant el confinament, perquè en general com a pintor estava bastant bloquejat. Vaig comprar teles i pintures de totes les mides abans de confinarme, per tenir material, pensant que anava a poder crear un munt!
Però la realitat del dia a dia d'intentar cuidar els meus éssers estimats, així com donar classes de grau i dirigir un postgrau, tot en línia, d'un dia a l'altre va consumir gairebé tota la meva concentració i creativitat.
Vaig fer bastants dibuixos en els meus llibretes i vaig crear una plataforma a Instagram per als meus alumnes i exalumnes, perquè poguessin penjar imatges sobre la seva vida quotidiana durant el confinament: @adrawingaday_einabcn. També vaig fer un quadre per a la campanya ´Primeres vegades´ de la cervesa Moritz.
Curiosament tot just acabar el confinament vaig començar a pintar i acabar quadres de gran format. Vaig participar en una exposició col·lectiva a Barcelona i ja en el mes de juny vaig començar els esbossos per al mural de l'estació de metro Hospital Sant Pau-Guinardó titulat ´Els colors de l'agraïment´ de 2,5x18m que vaig acabar pintant en aquesta estació, durant el mes de juliol.